Prostovoljci

Pojdite po vsem svetu in oznanjujte evangelij vsemu stvarstvu” je rekel vstali Jezus učencem v Galileji. Te besede posebej uresničujejo misijonarji na vseh koncih sveta. Gotovo je med nami tudi kdo, ki bi želel postati misijonar, ki bi želel oznanjati božjo besedo predvsem s svojim delom in s svojim življenjem.

Misijonsko središče vas vabi, da postanete tudi vi misijonarji. Mogoče je ravno koga izmed vas Bog poklical na to pot.

Vsi, ki bi želeli podariti leto dni ali več in narediti nekaj dobrega za ljudi v misijonih, se prijavite pri nas v

Misijonskem središču Slovenije,
Kristanova 1, Ljubljana,
oziroma na telefon: 01/300-59-50 ali missio@rkc.si

Več informacij boste prejeli ob prvem informativnem razgovoru, za katerega se bomo dogovorili ob prijavi.

Kdor želi pridobiti izkušnjo prostovoljnega dela v misijonih se lahko obrne tudi na skupino POTA ali na g. Jožeta Andolška, ki bo vesel kakšnega prostovoljca, ki bi nekaj mesecev pomagal na misijonu v Etiopiji. Več info lahko dobite tu.

Seveda pa prostovoljce potrebujemo tudi v Sloveniji. Ne sicer za delo v misijonih ampak za delo ZA misijone. V Misijonskem središču Slovenije bomo veseli navdušencev, ki bi bili pripravljeni pomagati pri različnih projektih, ki jih izvajamo. Eden izmed večjih projektov je npr. Misijonska vas.

Če je kdo od vas pripravljen občasno pomagati pri projektih Misijonskega središča, naj nas pokliče na telefon 01/300 59 50 ali piše na missio@rkc.si. Vaše ime in kontakt si bomo shranili ter vas ob prvi priliki poklicali in prosili za pomoč.

HVALA!