Kako lahko pomagam

Dar za misijone in misijonarje

Če želite darovati za misijone oziroma za točno določen namen, prosim izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo položnico.
Hvala!

Če ne želite položnice, so TUKAJ vsi potrebni PODATKI ZA NAKAZILO.

Dar za misijone in misijonarje
Lahko označite eno ali več polj.
Če ni med zgornjimi možnostmi, napišite tukaj.
Zgoraj vpisane podatke bomo uporabili samo za namen, za katerega ste se prijavili. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in ne uporabili v namene trženja oz. oglaševanja.
Sending

Botrstvo

Prestopiti šolski prag so za marsikaterega otroka na svetu še vedno nedosegljive sanje. S pomočjo slovenskih botrov približno 3800 otrokom iz Angole, Brazilije, Etiopije, Kambodže, Madagaskarja, Malavija, Mjanmara, Paragvaja in Zambije omogočamo osnovno izobraževanje. Otroci, ki so vključeni v program, imajo plačano šolnino, šolsko uniformo, malico in šolske potrebščine. Če želite tudi Vi postati boter/ra, izpolnite ta  OBRAZEC.


Molitvena zveza

Pomoč misijonarjem ni samo materialna ampak je lahko tudi duhovna. Vsaka molitev namenjena za misijone, našim misijonarjem daje moč za njihovo delo in vliva upanje tudi v najtežjih trenutkih. Želite misijonarjem pomagati z molitvijo? Več …


Akcije

Preko celega leta pripravljamo različne akcije s katerimi zbiramo denar za misijonarje po svetu. Naše redne akcije so: Adventna akcija, Trikraljevska akcija, MIVA pri katerih lahko sodelujete v župnijah. Občasno skupaj z Radiem Ognjišče pripravljamo Pustno sobotno iskrico. Zelo hitro pa se odzovemo tudi na razne naravne nesreče, ki prizadanejo misijonska območja in zanje zbiramo denar za pomoč.
Pomagate nam lahko finančno, fizično ali pa pri pripravi gradiv za posamezne akcije. Vsake pomoči bomo veseli.