Pričevanje Pedra Opeke v Medvodah

Spoštovani, sporočamo vam, da so vstopnice za pričevanje v Medvodah razprodane, tako da vas vabimo, da nas spremljate preko neposrednega prenosa na Youtube.

Neposredni youtube prenos pričevanja v Medvodah
Zaradi velikega zanimanja smo hvaležni pobudi Radia Ognjišče, ki bo poskrbelo za neposredni prenos dogodka preko youtube kanala. Vsi, ki se ne morete udeležiti dogodka v živo, boste tako lahko spremljali pričevanje Pedra Opeke v živo v ponedeljek, 4. decembra 2023, ob 19.00, preko naslednje povezave: https://www.youtube.com/watch?v=4-VAJiC1PYE

Neposredni prenos pričevanja. Začetek v ponedeljek, 4. decembra 2023, ob 19.00.

Možnost darovanja
Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so pokrili glavnino stroškov, ki jih takšna prireditev potegne za seboj. Na ta način bo celoten izkupiček darov za karte in prostovoljnih darov na sami prireditvi namenjen za misijonarja Pedra Opeke in njegovega misijona Akamasoa na Madagaskarju.
Z darovi podpiramo predvsem zagotavljanje dnevnega obroka za več tisoč otrok, ki se šola v misijonskih šolah misijonske skupnosti Akamasoa. Zbiranje sredstev za Pedra Opeko je odprto ves čas njegovega obiska in cel december.

Za vsak dar se zahvaljujemo v imenu misijonarja Pedra Opeke!

Podatki za nakazilo

TRR:       SI56 0201 4005 1368 933
Namen:  Pedro Opeka
Sklic:      SI00 249018