Misijonar Pedro Opeka v domovini

Od 1. do 6. decembra bo Slovenijo obiskal misijonar Pedro Opeka. Vabimo vas, da se udeležite javnih dogodkov, ki jih bo imel v tem času.

Plakat

Javni dogodki

  • Osrednji dogodek za mariborsko metropolijo bo sveta maša z nagovorom v nedeljo, 3. decembra, ob 15.00 v mariborski stolnici.
  • V Ljubljani bo sveta maša z radijskim prenosom v nedeljo, 3. decembra, ob 10.00 v frančiškanski cerkvi Marijinega oznanjenja na Tromostovju.
  • V ponedeljek, 4. decembra, ob 19.00 pa bo osrednje javno pričevanje z glasbenimi gosti v športni dvorani Medvode. Za javno pričevanje v Medvodah je potrebno rezervirati vstopnice preko pisarne Misijonskega središča Slovenije na kontaktih: 01/300 59 50; info@missio.si; www.missio.si
  • Predvidena sta tudi lokalna dogodka v Domu sv. Jožefa v Celju in v Velikih Laščah.

Posodobljene informacije bomo sproti objavljali na tem mestu.

Vstopnice za pričevanje v Medvodah

NAROČILO VSTOPNIC – PRIČEVANJE V ŠD MEDVODE

Priporočeni dar za vstopnico je 5,00 €. Vsi zbrani darovi bodo namenjeni za misijonarja Opeko.

Prosimo, izberite način prevzema vstopnic. Vstopnice bomo po pošti pošiljali do vključno 27. 11. Po tem datumu je možen le osebni prevzem.
Checkboxes
Sending

Možnost darovanja

Vabimo vas, da obisk misijonarja Pedra Opeke podprete z molitvijo. Obisk pa ima tudi dobrodelni namen, da podpremo številne projekte misijona Akamasoa na Madagaskarju. Z darovi podpremo predvsem zagotavljanje dnevnega obroka za več tisoč otrok, ki se šola v misijonskih šolah. Za Pedra Opeko lahko darujete na naslednjem naslovu. Za vsak dar se vnaprej zahvaljujemo!

TRR:               SI56 0201 4005 1368 933
Namen:         Pedro Opeka
Sklic:              SI00 249018