RIŽ ZA ŽIVLJENJE – KRATEK FILMČEK

foto: Stane KerinV začetku letošnjega leta so Madagaskar prizadele poplave zaradi dolgotrajnih padavin. Uničene so hiše, uničen je pridelek riža. Ljudje se po vsaki poplavi trudijo, da bi rešili vsaj del pridelka. Vendar to ne bo dovolj za vsakdanji obrok riža. Hiše lahko počasi gradimo ali obnavljamo, lakota pa ne čaka in začne pri tistih najbolj nemočnih, pri otrocih.

Nekaterim misijonarjem smo že pomagali, potrebovali pa bodo še precej pomoči, da bodo prebrodili nekaj mesecev. Za zdaj smo poslali pomoč za nakup 25 ton riža. Morda samo v razmislek: kilogram riža na Madagaskarju trenutno stane 0,50 €, se pravi manj kot en EVRO. In z enim kilogramom se lahko nahrani petčlanska družina. Do sedaj ste z veseljem pomagali in darovali za lačne. Prosimo, pomagajte tudi tokrat za nakup vsaj kakšnega kilograma riža. HVALA!

Vaše darove bomo z veseljem sprejeli. Lahko jih prinesete osebno v Misijonsko pisarno (Kristanova 1, 1000 Ljubljana), nas pokličete (01/300-59-50) ali napišete elektronsko sporočilo in prosite za položnico. Lahko tudi izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam položnico pošljemo po pošti.

Riž za življenje

Z izpolnitvijo obrazca soglašate s tem, da nam posredujete svoje podatke. Vaše podatke bomo uporabili le za namen pošiljanja položnic in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Sending

Podatki za nakazilo:

Prejemnik: Misijonsko središče Slovenije, Kristanova 1, 1000 Ljubljana

Številka TRR: SI56 0201 4005 1368 933

BIC banke: LJBASI2X

Koda namena: CHAR

Namen nakazila: za lačne

Sklic oz. referenca: SI00 279001