TRIKRALJEVSKA AKCIJA 2014-15

trikraljevska_akcija14Tudi letos bo preko 300 slovenskih župnij sodelovalo v Trikraljevski akciji, s katero pomagamo pri uresničitvi projektov naših misijonarjev. Več …POGUMNO NA POT …

Vse nas je Bog obiskal po svojem ljubljenem Sinu. Tako nas je vse povezal kot svoje otroke v brate in sestre. Vsi smo torej ena družina in odgovorni drug za drugega. Vsi moramo torej sodelovati med seboj, da nam je vsem vsak dan lepše. Vsi torej lahko gradimo božje kraljestvo po vsem svetu.
Vsi tako postanemo Trije kralji, ki sami iščejo Gospoda, ko ga najdejo, ga obdarujejo in potem veselo sporočilo ponesejo naprej.
Vsem nam ni dano, da bi šli po svetu – naši misijonarji pa so odšli. Oni so naše podaljšane roke. Zato lahko preko njih pokažemo, da nas je Jezus spremenil in povezal, da smo tudi mi modri dobrotniki.
Z veseljem torej podprite Trikraljevsko akcijo, ki z zbranimi darovi omogoča našim misijonarjem, da rešujejo življenja, gradijo šole, ambulante …
V imenu naših misijonarjev, ki so presrečni, da lahko gradijo tako potrebne objekte za otroke in mladino, se vam iskreno zahvaljujemo.
V imenu vseh otrok, ki zaradi vaše vztrajnosti in požrtvovalnosti dobivajo nasmeh na obraz in iskre v očeh, pa vam kličemo: “Bog vam povrni in tudi vas blagoslavljaj!”Naj vas vodi geslo: “Naše veselje za srečo drugih!”

Stane Kerin, ravnatelj MSS