MISIJONSKA VAS

misijonska vasMisijonska vas je namenjena predstavitvi življenja, kulture in navad nam oddaljenih narodov in ljudstev Azije, Afrike, Amerike, Oceanije ter tudi Evrope. Ker na teh kontinentih delujejo tudi naši misijonarji, je tako mogoče iz prve roke spoznati tamkajšnje kraje in ljudi, zagledati stisko, trpljenje, upanje, razvoj in bodočnost. Z besedo, sliko in predmeti postanejo ti ljudje in njihovi kraji živo navzoči med nami. Da je predstavitev res avtentična, so običajno navzoči nekateri izmed misijonarji, ki delujejo na teh področjih.

Namen predstavitve je tudi iskanje možnosti, kako se še bolj povezati s temi ljudstvi in jim pomagati iz njihove revščine ali pa jim vsaj poslati kakšen žarek upanja in veselja.

Misijonska vas 2015

Misijonska vas 2013

Misijonska vas 2011

Misijonska vas 2009

Misijonska vas 2007

Misijonska vas 2006

Tako kot vsaka prireditev, je tudi Misijonska vas povezana s kar velikimi stroški. S svojim darom nam lahko pomagate, da bomo Misijonsko vas res pripravili tako, kot je treba.

Prispevek lahko nakažete na:
Misijonsko središče Slovenije, Kristanova 1, 1000 Ljubljana
št. računa: SI56 0201 4005 1368 933
namen: Misijonska vas
sklic: SI00 279010
Hvala za vaš dar!

Lahko izpolnite tudi spodnji obrazec in vam bomo položnico poslali po pošti:

[contact-form subject=’POLOŽNICA’][contact-field label=’Ime in priimek’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Naslov’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Poštna številka in pošta’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Želim darovati za:’ type=’dropdown-menu’ required=’1’/][contact-field label=’Želim darovati za:’ type=’select’ options=’MISIJONSKA VAS’/][contact-field label=’Znesek’ type=’text’/][/contact-form]