MMZ_logo

SREČANJE ČLANOV MISIJONSKE MOLITVENE ZVEZE

Vsako leto konec meseca julija se srečamo molivci in molivke Misijonske molitvene zveze, da utrdimo našo medsebojno duhovno povezanost, molimo za nove misijonske poklice ter prosimo Jezusa in Marijo za blagoslov.

Zato vas prisrčno vabim, da se udeležite srečanja članov
Misijonske molitvene zveze

 v nedeljo, 29. julija 2018

– za Štajersko in Pomurje v Malečniku
(župnija Sv. Peter pri Mariboru) ob 15. uri

– za Primorsko v Tolminu ob 15. uri

Srečanja pripravljajo škofijski referenti za misijone. Oblikovana so tako, da je najprej molitvena ura, ki je zelo nagovorljiva in preprosta, z drobci z misijonskega področja. Nato se slavi misijonsko obarvana evharistična daritev. Kadar je prisoten kdo od misijonarjev, ki so v tistem času doma na zasluženem dopustu, nam med mašo tudi na kratko predstavi svoje delovanje. Sledi še agape, kot znamenje naše povezanosti. Ostanimo povezani in radi pridimo na srečanja, saj bomo z molitveno uro, sv. mašo in druženjem najbolj uresničili naš temeljni misijonski klic po Ljubezni. Božja stvaritev smo in poklicani, da molimo ter prosimo Jezusa za nove misijonske poklice, saj je žetev velika, delavcev pa malo.

Želim vam blagoslovljen čas do našega srečanja in naj vas vodi misijonska zavest. Molimo za nove člane in darujmo svoje molitve ter preizkušnje za misijonarje in misijone.

MSS in Jožef Lipovšek,
voditelj Misijonske molitvene zveze