KRIŠTOFOVA NEDELJA 2017

Tako kot vsako leto se bomo tudi letos na Krištofovo nedeljo, 23. julija 2017, zahvaljevali za vozila, ki nam omogočajo mobilnost in za vse srečno prevožene kilometre ter z zaupanjem prosili blagoslova še za naprej. Ob tem pa ne bomo pozabili misijonarjev, ki prav tako potrebujejo vozila in delovne stroje, da bi lažje opravljali svoje poslanstvo. Zato bomo tudi letos velikodušno v zahvalo za srečno prevožene kilometre namenili svoj dar za nakup misijonskih vozil.

Vsi, ki se boste udeležili blagoslova vozil in prosil za blagoslov, boste prejeli nalepko sv. Krištofa in molitveni kartonček. Naj bo to skromna zahvala za vaš dar, ki ga boste namenili za misijonska vozila in hkrati vabilo k molitvi, ko sedete za volan.

Slovenski vozniki, zlasti tisti, ki se zatekamo k sv. Krištofu in vsi vsakoletni darovalci za vozila naših misijonarjev v akciji MIVA Slovenija, pa se ob letošnji Krištofovi nedelji še posebej veselimo. Dočakali smo okroglo, 30-letnico te dobrodelne misijonske akcije. Po njeni zaslugi so naši misijonarji rešili že mnogo človeških življenj, lajšali stiske, lakoto, poskrbeli za vzgojo in izobraževanje, za delo in pridelek, verouk in zakramente, maševali in z besedo in zgledom pričevali za neskončno Božjo ljubezen do ljudi.

V imenu vseh misijonarjev, ki so deležni te vaše pomoči, se vam iskreno zahvaljujemo za dobrotljivost in vam želimo srečno vožnjo na vseh vaših poteh. Ostanite velikodušni dobrotniki mobilnosti naših misijonarjev.

MIVA SLOVENIJA je v letu 2016 omogočila uresničitev 20 projektov v 11 različnih državah:

  • 16 avtomobilov
  • 1 kamionet
  • 1 kombi
  • 1 minibus
  • 1 popravilo

 SKUPAJ: 444.000,00 €

Gradiva za Krištofovo nedeljo dobite tukaj!

Darove za srečno prevoženi kilometer lahko darujete direktno na naš TRR (podatki so spodaj) ali izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam pošljemo položnico.

Podatki za nakazilo:
Misijonsko središče Slovenije, Kristanova 1, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 0201 4005 1368 933
BIC banke: LJBASI2X
koda namena: CHAR
namen: MIVA
sklic: SI00 279500

MIVA

Z izpolnitvijo obrazca soglašate s tem, da nam posredujete svoje podatke. Vaše podatke bomo uporabili le za namen pošiljanja položnic in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Sending