Prostovoljci

Vedno večkrat ljudje iščejo možnosti, kako pomagati drugim ljudem. Preko Misijonskega središča Slovenije je bila možnost, da so posamezniki odšli v misijone kot laiški misijonarji za obdobje treh let. Trenutno ta možnost preko nas ni možna.

Kdor želi pridobiti izkušnjo prostovoljnega dela v misijonih se lahko obrne na skupino POTA ali na g. Jožeta Andolška, ki bo vesel kakšnega prostovoljca, ki bi nekaj mesecev pomagal na misijonu v Etiopiji. Več info lahko dobite tu.

Seveda pa tudi tu, v Sloveniji, potrebujemo prostovoljce. Ne sicer za delo v misijonih ampak za delo ZA misijone. V Misijonskem središču Slovenije smo veseli navdušencev, ki so pripravljeni pomagati pri različnih projektih, ki jih izvajamo. Eden izmed večjih projektov je npr. Misijonska vas.

Če je kdo od vas pripravljen občasno pomagati pri projektih Misijonskega središča, naj nas pokliče na telefon 01/300 50 59 ali piše na missio@rkc.si. Vaše ime in kontakt si bomo shranili ter vas ob prvi priliki poklicali in prosili za pomoč.

HVALA!

%d bloggers like this: